keht23
Vatsavaivatutkimukset jäävät toistaiseksi tähän
8. marraskuuta 1999

Ylävatsan ultraääni oli täysin normaali. Ulosteen veri x 3 alavatsaa kuvaavana myös negatiivinen. Potilas kertoo, että vatsavaivat ovat nyt helpottaneet eikä niitä tunnu juuri ollenkaan. Keskittymishäiriöistään yms. psyykkisistä häiriöistä lukenut internetistä. Tick-oireita kertoo esiintyneen. Mielestäni vatsatutkimukset voidaan nyt jättää tähän. Tarkistetaan kuitenkin vielä bilirubiini, koska jäi koholle ja tämän syy jäi epäselväksi. Mielestäni tämän potilaan kohdalla psykiatrinen tuki, esim. jokin terapia, olisi kyllä indisoitu ja sairastumismahdollisuuskin on olemassa.

Tutkimusvälineet

Ultraäänianturi

Tutkimuskohteet

perna
sappi
munuaiset
haima
maksa

Tutkimustulos

Normaaliarvojen rajoissa

Mielipide

Näihin aikoihin alkoi syvä "akateeminen kiinnostus", joka kohdistui "aivojen seutuville" liittyviin asioihin, eikä tämä kiinnostus ole sittemmin laantunut.
Tämä sivusto esitti sisälletyn tietoaineiston ja tämän tiedon välisten keskinäisten suhteiden avustuksella väittämän, jonka mukaan kaikki esiintyneet negatiiviset oireet olisivat pysyneet poissa ja että saadut diagnoosit ovat olleet tarpeettomia, jos olisi vain osattu tutkia ja hoitaa oikein. Hypoteesina oli, että kaikki kuvaillut oireet ovat häivytettävissä, mahdollisesti jopa pelkällä ruokavalion säätämisellä. Lopputulemana oli, että kaikki oireet saatiin häivytettyä. Palvelimen resursseja muuhun käyttöön vapauttamiseksi, on kaikista yksittäisistä sivuista tuotettu automatisoidusti esigeneroidut versiot, joista yksi sivu on juuri paraikaa tässä esillä tarkasteltavaksesi.

Lue lisää PDF-dokumentista "Ryydyiksnä — Taustakertomus ja ideakuvaus".